Aandelen Honda kopen

Wil je beleggen in Honda aandelen? Op deze pagina kan je direct Honda aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Honda. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Honda raadplegen. Honda is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool HMC.

Actuele koers van het aandeel Honda

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Honda. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in Honda?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Honda? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:
  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.
Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je Honda aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Honda kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0,50 + $0,004 per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Over het bedrijf Honda

Halliburton is een dienstverlenings- en toeleveringsbedrijf aan de gas en olie-industrie. Het bedrijf werd in 1914 opgericht en is wereldwijd actief in meer dan zeventig verschillende landen. Bij Halliburton werken ongeveer 50.000 medewerkers. De multinational heeft de hoofdzetel in Houston en is met name actief bij het boren naar olie en gas. In Noord Amerika heeft het het belangrijkste werkgebied, waar meer dan de helft van de omzet gehaald wordt. Daarnaast is men actief binnen de olieraffinage en levert het militaire en civiele dienstverlening aan overheden en traint het politieagenten, specifiek in landen die in heropbouw zijn. Irak is daar een mooi voorbeeld van.