Aandelen Hormel Foods kopen

Wil je beleggen in Hormel Foods aandelen? Op deze pagina kan je direct Hormel Foods aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Hormel Foods. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Hormel Foods raadplegen. Hormel Foods is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool HRL.

Waar kan je Hormel Foods aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Hormel Foods kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Hormel Foods?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Hormel Foods. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Hormel Foods?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Hormel Foods? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Hormel Foods

Hormel Foods kent een zeer rijke geschiedenis die teruggaat naar 1891, toen in Austin de George A. Hormel & Company gesticht werd. Aandelen Hormel Foods worden openbaar verhandeld op de NYSE als HRL. Bekende dochterondernemingen zijn onder meer Applegate Farms en Justin’s.
In eerste instantie richtte de onderneming zich specifiek op het verkopen en verpakken van vooral ham en worst, net als de productie van varkensvlees, kip en rund- en lamsvlees. Midden jaren tachtig van de vorige eeuw werd het aanbod breder en tegenwoordig levert het zo goed als alle verpakte en gekoelde voedingsmiddelen. Hormel Foods bedient ondertussen al tachtig landen met bekende merken als Applegate en Craft Meats.