Aandelen Host Hotels kopen

Wil je beleggen in Host Hotels aandelen? Op deze pagina kan je direct Host Hotels aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Host Hotels. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Host Hotels raadplegen. Host Hotels is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool HST.

Waar kan je Host Hotels aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Host Hotels kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Host Hotels?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Host Hotels. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Host Hotels?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Host Hotels? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Host Hotels

Host Hotels is een investeringsmaatschappij voor onroerend goed. Het investeert met name in hotels en beschikt anno 2020 over tachtig hotels met in totaal 46.500 kamers.
Host Hotels valt net buiten de Fortune 500. Host International Company werd opgericht in 1968 en is een onderdeel van de Host Mariott Corporation. Het wordt verhandeld op de New York Stock Exchange via HST en is component van de S&P 500 index. Het hoofdkantoor van Host Hotels vind je in North Bethesda en in de loop der jaren werden tal van hotels overgenomen waaronder ook het bekende Starwood Hotel.