Aandelen Howard Hughes kopen

Wil je beleggen in Howard Hughes aandelen? Op deze pagina kan je direct Howard Hughes aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Howard Hughes. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Howard Hughes raadplegen. Howard Hughes is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool HHC.

Waar kan je Howard Hughes aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Howard Hughes kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Howard Hughes?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Howard Hughes. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Howard Hughes?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Howard Hughes? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Howard Hughes

Howard Hughes is een bedrijf dat actief is op het gebied van vastgoedontwikkeling en het beheer ervan. Het hoofdkwartier staat in Dallas, Texas. Howard Hughes begon als onderdeel van olie boorgereedschappen. Aan de wieg van de onderneming stond, en dat is niet heel verrassend, Howard R. Hughes.
Hughes richtte zijn bedrijf op in 1913. Die onderneming werd onder leiding van zijn zoon – Howard Hughes Junior- gediversifieerd in de richting van vastgoedontwikkeling. De aandelen van Howard Hughes worden als HHC openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange. Woodlands Development is een bekende dochter van het bedrijf.