Aandelen Howden Joinery kopen

Wil je beleggen in Howden Joinery aandelen? Op deze pagina kan je direct Howden Joinery aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Howden Joinery. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Howden Joinery raadplegen. Howden Joinery is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool HWDN-L.

Waar kan je Howden Joinery aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Howden Joinery kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Howden Joinery?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Howden Joinery. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Howden Joinery?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Howden Joinery? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Howden Joinery is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Howden Joinery.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Howden Joinery

Howden Joinery levert onder andere keukens en schijnwerkproductie voor met name de bouwsector. Op de London Stock Exchange worden aandelen van de onderneming onder de noemer HWDN verhandeld. Het is eveneens een FTSE 250 component. Howden Joinery heeft het hoofdkantoor gevestigd in de Engelse hoofdstad Londen.
Matthew Ingle richtte het bedrijf in 1995 op en aanvankelijk was het een onderdeel van MFI Furniture Group. Het begon destijds met 14 depots. De grote doorbraak van Howden Joinery volgde in het jaar 2007, toen het met Lamora een eigen merk in de markt zette.