Aandelen Howden Joinery kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Howden Joinery aandelen? Op deze pagina kan je direct Howden Joinery aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Howden Joinery. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Howden Joinery raadplegen. Howden Joinery is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool HWDN-L.

Waar kan je Howden Joinery aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Howden Joinery kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Howden Joinery?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Howden Joinery. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Howden Joinery?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Howden Joinery? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Howden Joinery is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Howden Joinery.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Howdens Joinery

Sterke punten:

 • Goed rendement: Howdens Joinery heeft in de afgelopen jaren een goed rendement laten zien.
 • Sterke marktpositie: Het bedrijf heeft een sterke positie in de markt voor keukens en badkamers.
 • Innovatief: Howdens Joinery is voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en het verbeteren van bestaande producten.
 • Efficiënte logistiek: Het bedrijf heeft een efficiënt logistiek systeem waardoor producten snel en betrouwbaar geleverd kunnen worden.

Zwakke punten:

 • Afhankelijkheid van de Britse markt: Howdens Joinery is sterk afhankelijk van de Britse markt, wat een risico kan vormen als de economische omstandigheden verslechteren.
 • Beperkte geografische diversificatie: Het bedrijf is voornamelijk actief in het Verenigd Koninkrijk en heeft beperkte geografische diversificatie.
 • Hoge schuldenlast: Howdens Joinery heeft een hoge schuldenlast, wat een risico kan vormen als de rente stijgt of als het bedrijf niet in staat is om aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen.

Over Howden Joinery

Howden Joinery levert onder andere keukens en schijnwerkproductie voor met name de bouwsector. Op de London Stock Exchange worden aandelen van de onderneming onder de noemer HWDN verhandeld. Het is eveneens een FTSE 250 component. Howden Joinery heeft het hoofdkantoor gevestigd in de Engelse hoofdstad Londen.

Matthew Ingle richtte het bedrijf in 1995 op en aanvankelijk was het een onderdeel van MFI Furniture Group. Het begon destijds met 14 depots. De grote doorbraak van Howden Joinery volgde in het jaar 2007, toen het met Lamora een eigen merk in de markt zette.

aandeel howden joinery kopen

Wel of niet aandelen Howdens Joinery kopen?

Ben je op zoek naar een interessante investering en overweeg je om aandelen Howdens Joinery te kopen? In dit artikel bespreken we de sterke en zwakke punten van dit bedrijf en geven we onze mening over de vraag of het de moeite waard is om te investeren in dit bedrijf.

Howdens Joinery is een Brits bedrijf dat actief is in de markt voor keukens en badkamers. Het bedrijf heeft een sterke marktpositie en heeft de afgelopen jaren een goed rendement laten zien. Bovendien is Howdens Joinery innovatief en heeft het een efficiënt logistiek systeem.

Echter, er zijn ook enkele risico’s verbonden aan het investeren in Howdens Joinery. Zo is het bedrijf sterk afhankelijk van de Britse markt en heeft het een beperkte geografische diversificatie. Daarnaast heeft het bedrijf een hoge schuldenlast, wat een risico kan vormen.

Al met al denken we dat Howdens Joinery een interessant bedrijf is om in te investeren, maar dat het belangrijk is om rekening te houden met de risico’s. Wij raden dan ook aan om goed onderzoek te doen naar het bedrijf en de markt voordat je besluit om aandelen te kopen. Zo kun je een weloverwogen beslissing maken en hopelijk een mooi rendement behalen.