Aandelen H&R Block kopen

Wil je beleggen in H&R Block aandelen? Op deze pagina kan je direct H&R Block aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in H&R Block. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel H&R Block raadplegen. H&R Block is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool HRB.

Waar kan je H&R Block aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel H&R Block kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel H&R Block?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel H&R Block. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in H&R Block?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van H&R Block? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf H&R Block

H&R Block is een belastingbedrijf dat actief is in de Verenigde Staten maar ook in Canada, India en Australië. De onderneming werd in 1955 opgericht door Henry en Richard Block. Het hoofdkantoor van H&R Block is gevestigd in Kansas City, Missouri.
De hoofdzetel van H&R Block vind je in Kansas City, Missouri. H&R Black Services Inc is een van de dochters van deze onderneming dat als HRB openbaar wordt verhandeld op de New York Stock Exchange. H&R Block is een S&P 500 bedrijf dat meteen na de oprichting tot met de tachtiger jaren een ongekende expansiedrift aan de dag legde.