Aandelen Hufvudstaden kopen

Wil je beleggen in Hufvudstaden aandelen? Op deze pagina kan je direct Hufvudstaden aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Hufvudstaden. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Hufvudstaden raadplegen. Hufvudstaden is een aandeel uit Zweden. Het aandeel wordt verhandeld in SEK aan de Stockholm Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool HUFV-A.ST.

Waar kan je Hufvudstaden aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Hufvudstaden kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met SEK 400 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Hufvudstaden?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Hufvudstaden. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Hufvudstaden?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Hufvudstaden? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Hufvudstaden is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Hufvudstaden.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Hufvudstaden

De aandelen van de onderneming die Hufvudstaden heet worden verhandeld onder de naam HUFV-A op de beurs van Stockholm. Nordiska Kompaniet geldt als een van de belangrijkste dochters van het vastgoedbedrijf. Hufvudstaden richt zich bij de activiteiten op de centralere wijken van zowel Gotenburg als Stockholm. Daarbij wordt vaak gesproken over drie divisies: Stockholm City East, Stockholm City West en Gothenburg.
Behalve dat richt het bedrijf zich ook op ondersteunende functies in het verlengde van vastgoed. Deze activiteiten kun je verdelen in accounting en finance, property en development en Human Resources. In Parkader AB heeft de onderneming nog een bekende dochteronderneming.