Aandelen Hugo Boss (DE) kopen

Wil je beleggen in Hugo Boss (DE) aandelen? Op deze pagina kan je direct Hugo Boss (DE) aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Hugo Boss (DE). Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Hugo Boss (DE) raadplegen. Hugo Boss (DE) is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BOSS.DE.

Waar kan je Hugo Boss (DE) aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Hugo Boss (DE) kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Hugo Boss (DE)?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Hugo Boss (DE). Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Hugo Boss (DE)?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Hugo Boss (DE)? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Hugo Boss (DE) is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Hugo Boss (DE).

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Hugo Boss

Hugo Boss is een bekend kledingmerk dat ontstaan is in het Duitse plaatsje Metzingen. Dit in 1923. Het bedrijf is vernoemd naar de oprichter, Hugo Boss dus. De aandelen van de onderneming worden verhandeld als BOSS op de Deutsche Borse in Frankfurt, Nog steeds is Metzingen de plek vanwaar de zaken aangestuurd worden,
 
Moedermaatschappij van Hugo Boss is behalve Valentino ook Marzotto. Behalve kleding produceert Boss ook schoenen, parfums, horloges, brillen en in 1985 ging het bedrijf naar de beurs. Hugo Boss heeft in haar bereik behoorlijke concurrentie van merken als Prada, Versace, Dolce & Gabbana en Tommy Hilfiger.