Aandelen Huhtamaki kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Huhtamaki aandelen? Op deze pagina kan je direct Huhtamaki aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Huhtamaki. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Huhtamaki raadplegen. Huhtamaki is een aandeel uit Finland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Nasdaq Helsinki. Het bedrijf is te vinden onder het symbool HUH1V.HE.

Waar kan je Huhtamaki aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Huhtamaki kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Huhtamaki?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Huhtamaki. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Huhtamaki?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Huhtamaki? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Huhtamaki is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Huhtamaki.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Huhtamaki Americas

Huhtamaki Americas doet wereldwijd in met name voedselverpakkingen. In Espoo is het hoofdkantoor van de onderneming gevestigd. De onderneming is  onder meer producent van het bekende wegwerpservies van papier en plastic waaronder  bekers,  borden en containers voor snelle service restaurants, coffeeshops, winkels, traiteurs en andere verkooppunten van voedsel en drinken.

Huhtamaki Americas’ aandelen worden als HUH1V verhandeld op de beurs in de Finse hoofdstad Helsinki. Daar bevindt zich overigens niet het hoofdkantoor. Dat staat namelijk in Espoo namelijk. De aandelen staan overigens ook genoteerd aan de Nasdaq.

aandeel huhtamaki kopen