Aandelen Humana kopen

Wil je beleggen in Humana aandelen? Op deze pagina kan je direct Humana aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Humana. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Humana raadplegen. Humana is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool HUM.

Waar kan je Humana aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Humana kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Humana?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Humana. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Humana?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Humana? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Humana

Humana is een Amerikaanse ziektekostenverzekeraar (met winstoogmerk) dat met het hoofdkwartier gevestigd is in Louisville, Kentucky. Ondertussen heeft Humana meer dan tien miljoen leden aan zich weten te binden in de Verenigde Staten.
De aandelen van Humana worden als HUM openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange. Humana Dental is een bekende dochteronderneming terwijl de geschiedenis van het bedrijf teruggaat naar 1961. Humana is ook een S&P 500 component. Humana begon in 1961 als thuiszorgorganisatie en groeide in die hoedanigheid uit tot de grootste van Amerika. Het bedrijf heette aanvankelijk Extendicare Inc.