Aandelen Huntington Ingalls kopen

Wil je beleggen in Huntington Ingalls aandelen? Op deze pagina kan je direct Huntington Ingalls aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Huntington Ingalls. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Huntington Ingalls raadplegen. Huntington Ingalls is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool HII.

Waar kan je Huntington Ingalls aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Huntington Ingalls kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Huntington Ingalls?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Huntington Ingalls. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Huntington Ingalls?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Huntington Ingalls? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Huntington Ingalls

Huntington Ingalls is een zeer bekend Amerikaans bedrijf dat beschouwd wordt als het grootste militaire scheepsbouwbedrijf. Het biedt professionele diensten aan partners als bijvoorbeeld de overheid en de industrie. Huntington Ingalls is overigens een Fortune 500 bedrijf.
Het bedrijf kreeg gestalte in 2011 als een spin-off van Northrop Grumann.  De aandelen worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als HII, terwijl het hoofdkantoor is gevestigd in Newport News in Virginia. De Camber Corporation is een van de bekendste dochterondernemingen van Huntington Ingalls, dat vanaf de start een mooie groei doormaakte.