Aandelen Huntsman kopen

Wil je beleggen in Huntsman aandelen? Op deze pagina kan je direct Huntsman aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Huntsman. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Huntsman raadplegen. Huntsman is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool HUN.

Waar kan je Huntsman aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Huntsman kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Huntsman?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Huntsman. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Huntsman?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Huntsman? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Huntsman

Huntsman is een Amerikaanse corporatie en producent en marketeer van chemische producten voor zowel de consument als voor industriële klanten. Huntsman geniet echter vooral bekendheid als producent van polyurethaan. Bovendien is het een hoogwaardig producent van lijmen. Het levert onder meer aan bekende merken als BMW en Chevron.
Ook Unilever en Procter & Gamble maken gretig gebruik van de diensten van Huntsman. De aandelen van de onderneming worden openbaar verhandeld als HUM op de New York Stock Exchange. Binnen de organisatie speelt met name innovatie een belangrijke rol, omdat die volgens de bedrijfsfilosofie het leven verrijken.