Aandelen HUYA kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in HUYA aandelen? Op deze pagina kan je direct HUYA aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in HUYA. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel HUYA raadplegen. HUYA is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool HUYA

Waar kan je HUYA aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel HUYA kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel HUYA?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel HUYA. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in HUYA?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van HUYA? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over HUYA

Huya is gevestigd in Guangzhou in China en werd opgericht in 2016. Moedermaatschappij is YY en bekende dochter is Huya Limited. Via dochters beheert Huya een live streaming platform voor games in China. Tijdens het spelen kunnen de omroepers en kijkers met elkaar communiceren.

Huya biedt live streaming voor op de smartphone, de computer en voor console. Het exploiteert eveneens Nimo TV. Ook deze dienst streamt games en dan met name voor Zuidoost Azië en Latijns Amerika. Ondertussen biedt Huya zo’n 3800 games aan. De aandelen worden openbaar verhandeld op de NYSE als HUYA.

aandeel huya kopen