Aandelen Hyatt kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Hyatt aandelen? Op deze pagina kan je direct Hyatt aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Hyatt. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Hyatt raadplegen. Hyatt is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool H.

Waar kan je Hyatt aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Hyatt kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Hyatt?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Hyatt. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Hyatt?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Hyatt? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Hyatt

Hyatt Hotels Corporation staat beter bekend als kortweg Hyatt en is een Amerikaanse multinational en horecabedrijf met het hoofdkantoor in de wijk Riverside Plaza in Chicago. Op de New York Stock Exchange worden de aandelen openbaar verhandeld als H. Moeder van Hyatt Hotels Corporation is overigens Global Hyatt.

Hyatt heeft vooral de meer luxe en zakelijke hotels, resorts en vakantieobjecten in het beheer of brengt die in franchise. Hyatt is groot geworden met speciale dank aan de oprichters Jack D. Crouch en Hyatt van Dehn. Hyatt is min of meer ontstaan toen het Hyatt House op de internationale luchthaven van LA gekocht werd.

Hyatt