Aandelen IAG (ES) kopen

Wil je beleggen in IAG (ES) aandelen? Op deze pagina kan je direct IAG (ES) aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in IAG (ES). Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel IAG (ES) raadplegen. IAG (ES) is een aandeel uit Spanje. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Bolsa de Madrid. Het bedrijf is te vinden onder het symbool IAG.E.

Waar kan je IAG (ES) aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel IAG (ES) kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,10% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel IAG (ES)?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel IAG (ES). Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in IAG (ES)?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van IAG (ES)? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in IAG (ES) is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in IAG (ES).

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over IAG

IAG staat voor International Airlines Group. Het is een Engels-Spaanse luchtvaartmaatschappij dat statutair gevestigd is in Madrid maar waarvan het hoofdkantoor zich in de Engelse hoofdstad Londen bevindt. De onderneming werd een feit toen in 2011 Brittish Airways en Iberia fuseerden. Dit waren tot dat moment de nationale luchtvaartmaatschappijen van Engeland en Spanje.
Bij de fusie bleek Brittish Airways iets groter en daarom ook kregen de aandeelhouders van dit bedrijf in totaal 55 procent van de aandelen in handen. De aandeelhouders van Iberia moesten het dus met de resterende 45 procent doen.