Aandelen IAG (UK) kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in IAG (UK) aandelen? Op deze pagina kan je direct IAG (UK) aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in IAG (UK). Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel IAG (UK) raadplegen. IAG (UK) is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool IAG-L.

Waar kan je IAG (UK) aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel IAG (UK) kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,10% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel IAG (UK)?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel IAG (UK). Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in IAG (UK)?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van IAG (UK)? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in IAG (UK) is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in IAG (UK).

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse IAG (UK)

Sterke punten:

 • Internationale aanwezigheid: IAG heeft een sterke aanwezigheid in de internationale luchtvaartindustrie, met een netwerk van luchtvaartmaatschappijen, waaronder British Airways, Iberia en Aer Lingus.
 • Gevarieerde inkomstenstromen: IAG heeft gevarieerde inkomstenstromen, waaronder passagiersvervoer, vrachtvervoer en onderhouds- en reparatiediensten.
 • Kostenbeheersing: IAG heeft een goed trackrecord op het gebied van kostenbeheersing, waardoor ze in staat zijn om in tijden van economische tegenspoed te overleven.
 • Sterk management: Het managementteam van IAG heeft een bewezen staat van dienst in de branche en heeft het vermogen om waarde te creëren voor de aandeelhouders.

Zwakke punten:

 • Gevoeligheid voor economische cycli: De luchtvaartindustrie is gevoelig voor economische cycli, waardoor de inkomsten van IAG kunnen fluctueren.
 • Regelgevingsrisico: IAG is afhankelijk van de goedkeuring van toezichthouders, wat een risico kan vormen als de goedkeuring niet wordt verkregen.
 • Concurrentie: IAG concurreert met andere luchtvaartmaatschappijen, wat kan leiden tot prijsdruk en een vermindering van de winstgevendheid.
 • Risico’s voor de veiligheid: De luchtvaartindustrie heeft altijd risico’s voor de veiligheid, zoals terroristische aanslagen of technische storingen.

aandeel iag uk kopen

Wel of niet aandelen IAG (UK) kopen?

Ben je op zoek naar aandelen om te kopen en overweeg je IAG (International Airlines Group)? Dan is het belangrijk om de sterke en zwakke punten van dit bedrijf te overwegen voordat je een beslissing neemt.

Een van de sterke punten van IAG is de internationale aanwezigheid. Met luchtvaartmaatschappijen zoals British Airways, Iberia en Aer Lingus heeft IAG een sterk netwerk in de internationale luchtvaartindustrie. Bovendien heeft IAG gevarieerde inkomstenstromen, zoals passagiersvervoer, vrachtvervoer en onderhouds- en reparatiediensten. Het managementteam van IAG heeft ook een bewezen staat van dienst in de branche en heeft het vermogen om waarde te creëren voor de aandeelhouders.

Aan de andere kant heeft IAG ook zwakke punten, zoals de gevoeligheid voor economische cycli en regelgevingsrisico’s. Bovendien is de luchtvaartindustrie concurrentie-intensief, wat kan leiden tot prijsdruk en een vermindering van de winstgevendheid.

Al met al, als je op zoek bent naar aandelen om te kopen, is IAG een bedrijf met sterke en zwakke punten. Het is belangrijk om deze factoren te overwegen en te bepalen of de voordelen opwegen tegen de risico’s voordat je besluit om aandelen te kopen.