Aandelen Iberdrola kopen

Wil je beleggen in Iberdrola aandelen? Op deze pagina kan je direct Iberdrola aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Iberdrola. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Iberdrola raadplegen. Iberdrola is een aandeel uit Spanje. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Bolsa de Madrid. Het bedrijf is te vinden onder het symbool IBE.E.

Waar kan je Iberdrola aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Iberdrola kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,10% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Iberdrola?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Iberdrola. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Iberdrola?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Iberdrola? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Iberdrola is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Iberdrola.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Iberdrola

Iberdrola is een multinationaal bedrijf dat zich bezighoudt met elektriciteit en is gevestigd in Baskenland, in Bilbao om precies te zijn. De aandelen worden op de BME verhandeld onder de noemer IBE. De onderneming zag het levenslicht n 1992.
Bekende dochterondernemingen zijn Avangrid, Scottish Power en Neoenergia. Iberdrola houdt zich vooral bezig met kern- en waterkrachtcentrales en ook windmolenparken. Iberdrola is ook netbeheerder en bedient in dat kader zo’n 35 miljoen klanten die elektriciteit en aardgas van Iberdrola afnemen. Behalve in Spanje is het bedrijf ook actief in Engeland, Mexico, Amerika en Brazilië.