Aandelen IBM kopen

Wil je beleggen in IBM aandelen? Op deze pagina kan je direct IBM aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in IBM. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel IBM raadplegen. IBM is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool IBM.

Waar kan je IBM aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel IBM kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel IBM?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel IBM. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in IBM?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van IBM? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf IBM

IBM staat voor International Business Machines Corporation. IBM verwierf vooral bekendheid vanwege de eerste IBM computert maar ondertussen biedt IBM heel veel meer.
Tot de kernactiviteiten behoren het ontwerpen, verkopen van zowel computer hard- als software, technologie, dienstverlening en dat allemaal binnen de IT-sector. Niet voor niets wordt IBM wel Big Blue genoemd. Big vanwege de machtspositie, Blue vanwege de kleur van het logo. IBM had al in 1940 een vestiging in Nederland en is wereldwijd een van de grootste IT-bedrijven waar 350.000 mensen werken. IBM is in 160 landen actief en heeft een recordaantal patenten op naam. Niet voor niets investeert IBM nadrukkelijk in wetenschap en onderzoek.