Aandelen ICA Gruppen kopen

Wil je beleggen in ICA Gruppen aandelen? Op deze pagina kan je direct ICA Gruppen aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in ICA Gruppen. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel ICA Gruppen raadplegen. ICA Gruppen is een aandeel uit Zweden. Het aandeel wordt verhandeld in SEK aan de Stockholm Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ICA.ST.

Waar kan je ICA Gruppen aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel ICA Gruppen kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met SEK 400 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel ICA Gruppen?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel ICA Gruppen. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in ICA Gruppen?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van ICA Gruppen? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in ICA Gruppen is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in ICA Gruppen.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over ICA Gruppen

ICA Gruppen is een alom bekende Zweedse supermarktketen. Het bedrijf werd al in 1938 actief en acteert op basis van het bekende ondernemingsmodel van Hakonbolagen, een model dat dateert uit 1917. ICA Gruppen wordt algemeen beschouwd als de grootste kleinhandelaar van Scandinavië. Overigens richt ICA Gruppen zich ook specifiek op de Scandinavische landen.
Het hoofdkantoor van ICA Gruppen vind je in het Zweedse Solna. ICA Gruppen werd opgericht door Hakan Svensson, John Rudolf Lunendahl, Karl-Erik Karlsson Kyklstedt en Emil Clemedtson. Bekende dochteronderneming van het bedrijf is Apotek Hjartaf.