Aandelen Icade kopen

Wil je beleggen in Icade aandelen? Op deze pagina kan je direct Icade aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Icade. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Icade raadplegen. Icade is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ICAD.PA.

Waar kan je Icade aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Icade kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Icade?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Icade. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Icade?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Icade? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Icade is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Icade.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Icade

Icade SA, een Franse onderneming,  geldt als een zeer succesvolle en groeiende multinational die in vastgoed doet en domicilie houdt in Issy-les-Moulineaux, een plaats in de directe nabijheid van Parijs. Icade is de dochteronderneming van Caisse des dépôts et Consignations. Icade staat overigens voor Immobilien Caisse des Depots.
 
De aandelen van Icade worden aangeboden als ICAD op de Euronext aandelenbeurs in Parijs. Het bedrijf is overigens actief vanaf 1954, in dat jaar werd Icade namelijk opgericht, ANF is een van de meeste bekende dichters van multinational Icade overigens.