Aandelen Icade kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Icade aandelen? Op deze pagina kan je direct Icade aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Icade. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Icade raadplegen. Icade is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ICAD.PA.

Waar kan je Icade aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Icade kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Icade?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Icade. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Icade?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Icade? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Icade is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Icade.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Icade

Sterke punten:

  • Strategische positie: Icade heeft een sterke positie in de Franse vastgoedmarkt en is goed gepositioneerd om te profiteren van de groeiende vraag naar kantoren, woningen en gezondheidszorgfaciliteiten.
  • Focus op duurzaamheid: Icade heeft een sterke focus op duurzaamheid en heeft ambitieuze doelstellingen op het gebied van milieu en sociale verantwoordelijkheid.
  • Solide financiële basis: Icade heeft een solide financiële basis met een sterke balans en een stabiele winstgevendheid.

Zwakke punten:

  • Afhankelijkheid van de Franse economie: Icade is afhankelijk van de Franse economie, wat kan leiden tot risico’s bij economische recessies of politieke onzekerheid.
  • Risico’s in de vastgoedsector: De vastgoedsector is onderhevig aan risico’s zoals renteschommelingen, prijsdalingen en een veranderende vraag naar vastgoed.
  • Concurrentie: Icade opereert in een competitieve markt met veel spelers, waaronder grote namen zoals Klépierre en Unibail-Rodamco-Westfield.

Over Icade

Icade SA, een Franse onderneming,  geldt als een zeer succesvolle en groeiende multinational die in vastgoed doet en domicilie houdt in Issy-les-Moulineaux, een plaats in de directe nabijheid van Parijs. Icade is de dochteronderneming van Caisse des dépôts et Consignations. Icade staat overigens voor Immobilien Caisse des Depots.
 
De aandelen van Icade worden aangeboden als ICAD op de Euronext aandelenbeurs in Parijs. Het bedrijf is overigens actief vanaf 1954, in dat jaar werd Icade namelijk opgericht, ANF is een van de meeste bekende dichters van multinational Icade overigens.

aandeel icade kopen

Wel of niet aandelen Icade kopen?

Overweeg je om te investeren in aandelen en denk je eraan om Icade te kopen? Hier zijn enkele punten om in overweging te nemen voordat je een beslissing maakt.

Een groot voordeel van Icade is de sterke positie die het bedrijf heeft in de Franse vastgoedmarkt. Het bedrijf is goed gepositioneerd om te profiteren van de groeiende vraag naar kantoren, woningen en gezondheidszorgfaciliteiten. Bovendien heeft Icade een sterke focus op duurzaamheid, wat bij veel beleggers in de smaak valt.

Aan de andere kant zijn er ook risico’s verbonden aan het investeren in Icade. Het bedrijf is afhankelijk van de Franse economie, wat kan leiden tot risico’s bij economische recessies of politieke onzekerheid. Ook is de vastgoedsector onderhevig aan risico’s zoals renteschommelingen, prijsdalingen en een veranderende vraag naar vastgoed.

Als je ervoor kiest om te investeren in Icade, is het belangrijk om deze risico’s in overweging te nemen en te beslissen of het past bij jouw investeringsdoelen en risicoprofiel. Het is altijd aan te raden om advies in te winnen van een financieel adviseur voordat je besluit om in een bepaald bedrijf te investeren.

In het kort: Icade is goed gepositioneerd in de Franse vastgoedmarkt en heeft een sterke focus op duurzaamheid, maar het is belangrijk om de risico’s in acht te nemen en te overwegen of het past bij jouw investeringsdoelen en risicoprofiel voordat je besluit om te investeren.