Aandelen ICICI Bank kopen

Wil je beleggen in ICICI Bank aandelen? Op deze pagina kan je direct ICICI Bank aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in ICICI Bank. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel ICICI Bank raadplegen. ICICI Bank is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool IBN.

Waar kan je ICICI Bank aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel ICICI Bank kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel ICICI Bank?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel ICICI Bank. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in ICICI Bank?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van ICICI Bank? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Icici Bank

De Icici bank is een Indiase bank en financiële dienstverlener met het hoofdkantoor in Mumbai. Vanaf 2018 geldt het als de op een na grootste bank in India als gekeken wordt naar de activa en marktkapitalisatie.
Ze leveren een breed scala aan bankproducten en financiële diensten voor zakelijke en particuliere klanten via verschillende leveringskanalen en gespecialiseerde dochterondernemingen op het gebied van investment banking, levensverzekering, schadeverzekering, risicokapitaal en vermogensbeheer. De Icici bank wordt echter toch vooral gezien als dé bank voor private banking. De bank heeft 5.275 kantoren, 15.589 geldautomaten en dat verdeeld over 17 landen. De Icici Bank is opgericht in 1994 en er werken een kleine 85.000 mensen.