Aandelen IDEX Corporation kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in IDEX Corporation aandelen? Op deze pagina kan je direct IDEX Corporation aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in IDEX Corporation. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel IDEX Corporation raadplegen. IDEX Corporation is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool IEX.

Waar kan je IDEX Corporation aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel IDEX Corporation kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel IDEX Corporation?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel IDEX Corporation. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in IDEX Corporation?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van IDEX Corporation? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Idex Corporation

Idex Corporation is gevestigd in Lake Forrest in Illinois. Het ontwikkelt, ontwerpt en produceert zogenaamde fluidicsystemen net als een aantal andere speciaal ontwikkelde producten. De aandelen van Idex Corporation worden openbaar verhandeld als IEX op de New York Stock Exchange.
In Idex India Private Ltd en Viking heeft het twee actieve en bekende dochterondernemingen. Idex Corporation is een S&P 500 component en de onderneming werd in 1988 opgericht. Behalve het ontwikkelen en ontwerpen (en uiteraard de productie) van vloeistofsystemen levert Idex Corporation ook producten als pompen, klemsystemen, debietmeters, optische filters, poeder verwerkingsapparatuur en hydraulisch reddingsgereedschap.