Aandelen IDEXX Laboratories kopen

Wil je beleggen in IDEXX Laboratories aandelen? Op deze pagina kan je direct IDEXX Laboratories aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in IDEXX Laboratories. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel IDEXX Laboratories raadplegen. IDEXX Laboratories is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool IDXX.

Waar kan je IDEXX Laboratories aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel IDEXX Laboratories kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel IDEXX Laboratories?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel IDEXX Laboratories. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in IDEXX Laboratories?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van IDEXX Laboratories? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over IDEXX Laboratories

IDEXX Laboratories is een zeer gerenommeerde multinational die zich heeft toegelegd op de ontwikkeling, de productie en de distributie van diensten en producten voor met name veterinaire dieren, voor vee, pluimvee, watertesten en ook zuivel.
IDEXX Laboratories werd gesticht in 1983 in Westbrook Naine en heeft onder de naam EMEA ook in vestiging in ons land in Hoofddorp om precies te zijn. IDEXX Laboratories staat op de Nasdaq genoteerd als IDXX en het bedrijf is dermate stabiel dat al jaren werk wordt geboden aan rond de 10.000 mensen.