Aandelen IG Group kopen

Wil je beleggen in IG Group aandelen? Op deze pagina kan je direct IG Group aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in IG Group. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel IG Group raadplegen. IG Group is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool IGG-L.

Waar kan je IG Group aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel IG Group kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel IG Group?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel IG Group. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in IG Group?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van IG Group? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in IG Group is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in IG Group.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over IG Group

IP Group is een aanbieder van financiële derivaten. Via de IG Group kunnen beleggers, CFO’s verhandelen en dat op meer dan 10.000 verschillende markten. Ook kan gewerkt worden met indices, aandelen, forex en grondstoffen.
De aandelen van het bedrijf staan aan de Londense beurs genoteerd als OGG en het hoofdkantoor s gevestigd in Londen, Stuart Wheeler is de oprichter van de IG Group, dat in Daily FX, IG Europe GmbH en IG Bank bekende dochterondernemingen heeft. In Engeland staat het ook bekend om de optie spread betting.  Het is ook een FTSE 250 component ondertussen.