Aandelen IHS Markit kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in IHS Markit aandelen? Op deze pagina kan je direct IHS Markit aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in IHS Markit. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel IHS Markit raadplegen. IHS Markit is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool INFO.

Waar kan je IHS Markit aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel IHS Markit kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel IHS Markit?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel IHS Markit. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in IHS Markit?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van IHS Markit? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse IHS Markit

Sterke punten IHS Markit:

 • Leider in marktgegevens en analyses: IHS Markit is een toonaangevend bedrijf op het gebied van marktgegevens, economische analyses en financiële informatie. Ze bieden waardevolle inzichten en gegevens aan klanten wereldwijd.
 • Breed scala aan diensten: Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten, waaronder gegevenslevering, analytics, handelsoplossingen en risicobeheer. Dit stelt hen in staat om aan verschillende behoeften van klanten te voldoen.
 • Wereldwijde aanwezigheid: IHS Markit heeft een wereldwijde aanwezigheid met kantoren in verschillende landen. Dit stelt hen in staat om klanten over de hele wereld te bedienen en toegang te bieden tot regionale marktgegevens.
 • Industrie-expertise: Het bedrijf beschikt over uitgebreide expertise in verschillende sectoren, zoals energie, financiën, technologie en automotive. Dit stelt hen in staat om diepgaande inzichten en analyses te bieden aan klanten in deze industrieën.

Zwakke punten IHS Markit:

 • Concurrentie: IHS Markit opereert in een competitieve markt, waarin andere bedrijven vergelijkbare diensten en gegevenslevering aanbieden. Ze moeten zich onderscheiden en waarde blijven toevoegen om klanten aan te trekken en te behouden.
 • Regelgevingsrisico’s: Aangezien het bedrijf actief is in verschillende landen, is het onderhevig aan regelgeving en nalevingsvereisten in elk van die rechtsgebieden. Eventuele wijzigingen in de regelgeving kunnen gevolgen hebben voor de activiteiten en kosten van het bedrijf.
 • Marktvolatiliteit: IHS Markit is afhankelijk van de vraag naar marktgegevens en analyses. Schommelingen in de financiële markten en economische omstandigheden kunnen van invloed zijn op de vraag naar hun diensten.
 • Technologische veranderingen: Het bedrijf moet zich voortdurend aanpassen aan technologische ontwikkelingen en innovaties in de markt om relevant te blijven. Het niet volgen van de nieuwste technologieën kan het concurrentievermogen van IHS Markit beïnvloeden.

Over IHS Markit

IHS Markit heeft het hoofdkantoor gevestigd in het Engelse Londen. De onderneming is nog jong en werd pas in 2016 opgericht na een fusie van HSinc en Markit Ltd. De Jane’s Information Group is net als Global Insight een bekende dochter van IHS Markit.

De aandelen van IHS Markit worden openbaar verhandeld als INFO op de New York Stock Exchange en de voorloper van de onderneming was al in 1959 actief. Het bedrijf integreert de informatie dienstensector, waarvan heel erg veel dateren uit de laten jaren 1700 en 1800 zoals onder andere Cambridge Energy Research Associates en Global Insight.

IHS Markit

Wel of niet aandelen IHS Markit kopen?

IHS Markit, een wereldwijd financieel informatiebedrijf, heeft de aandacht getrokken van investeerders die geïnteresseerd zijn in het kopen van aandelen. Maar is het een slimme zet om te investeren in IHS Markit? Laten we eens kijken.

IHS Markit is een gerenommeerd bedrijf met een sterke positie in de financiële sector. Ze bieden waardevolle gegevens en analyses aan klanten over de hele wereld. Dit heeft geleid tot een gestage groei van het bedrijf en een solide reputatie in de markt.

Hoewel IHS Markit veel potentieel heeft, is het belangrijk om te beseffen dat investeren in aandelen altijd een zekere mate van risico met zich meebrengt. Het is essentieel om uw eigen onderzoek te doen en de marktomstandigheden zorgvuldig te evalueren voordat u besluit om aandelen van IHS Markit te kopen.

Daarnaast is het ook verstandig om een diversificatiestrategie te volgen bij het investeren. Het is niet verstandig om al uw geld in één bedrijf te stoppen, hoe veelbelovend het ook lijkt. Spreid uw investeringen over verschillende sectoren en bedrijven om uw risico te minimaliseren.

In conclusie, het kopen van aandelen van IHS Markit kan een aantrekkelijke optie zijn, gezien het bedrijf’s reputatie en positie in de markt. Echter, doe grondig onderzoek, evalueer de marktomstandigheden en volg een gediversifieerde aanpak bij het investeren. Onthoud altijd dat investeren risico’s met zich meebrengt en het verstandig is om advies in te winnen bij een financieel professional voordat u beslissingen neemt.