Aandelen IHS Markit kopen

Wil je beleggen in IHS Markit aandelen? Op deze pagina kan je direct IHS Markit aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in IHS Markit. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel IHS Markit raadplegen. IHS Markit is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool INFO.

Waar kan je IHS Markit aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel IHS Markit kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel IHS Markit?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel IHS Markit. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in IHS Markit?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van IHS Markit? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over IHS Markit

IHS Markit heeft het hoofdkantoor gevestigd in het Engelse Londen. De onderneming is nog jong en werd pas in 2016 opgericht na een fusie van HSinc en Markit Ltd. De Jane’s Information Group is net als Global Insight een bekende dochter van IHS Markit.
De aandelen van IHS Markit worden openbaar verhandeld als INFO op de New York Stock Exchange en de voorloper van de onderneming was al in 1959 actief. Het bedrijf integreert de informatie dienstensector, waarvan heel erg veel dateren uit de laten jaren 1700 en 1800 zoals onder andere Cambridge Energy Research Associates en Global Insight.