Aandelen Illinois TW kopen

Wil je beleggen in Illinois TW aandelen? Op deze pagina kan je direct Illinois TW aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Illinois TW. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Illinois TW raadplegen. Illinois TW is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ITW.

Waar kan je Illinois TW aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Illinois TW kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Illinois TW?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Illinois TW. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Illinois TW?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Illinois TW? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Illinois TW

Illinois TW staat voor Illinois Tool Works en is een bedrijf dat al werd opgericht in 1912. Bij het Amerikaanse bedrijf werken rond de 40.000 werknemers. Illinois TW produceert industriële apparatuur en verbruiksartikelen en geldt als een van de 500 grootste bedrijven in de Verenigde Staten.
Illinois TW maakt verschillende systemen, industriële apparatuur, verbruiksartikelen en speciale producten voor het bedrijfsleven. Bij Illinois TW werken zo’n 48.000 mensen, verdeeld over honderd bedrijven in 57 landen. De onderneming heeft het hoofdkantoor in Glenview. Bijzonder: Illinois TW staat in de top 100 van bedrijven aan wie wereldwijd de meeste patenten verstrekt zijn.