Aandelen Illumina kopen

Wil je beleggen in Illumina aandelen? Op deze pagina kan je direct Illumina aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Illumina. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Illumina raadplegen. Illumina is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ILMN.

Waar kan je Illumina aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Illumina kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Illumina?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Illumina. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Illumina?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Illumina? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Illumina

Illuminia is een Amerikaans bedrijf dat werd gesticht in 1998. Illumina ontwikkelt, produceert en verkoopt geïntegreerde systemen om genetische variatie en biologische functie goed te kunnen analyseren. Het hoofdkantoor is gevestigd in Californië, in San Diego om precies te zijn.
Binnen Illumina houdt men zich bezig met complexe materies in de vorm van complexe ziekte, cellulaire en moleculaire biologie, reproductieve gezondheid, genetische gezondheid en oncologie. Illumina heeft een duidelijke visie en missie en wil de helden aan de frontlinie versterken met sequencing oplossingen om bijvoorbeeld een pandemie aan te kunnen pakken en te bestrijden.