Aandelen Iluka Resources kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Iluka Resources aandelen? Op deze pagina kan je direct Iluka Resources aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Iluka Resources. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Iluka Resources raadplegen. Iluka Resources is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ILU.CHA.

Waar kan je Iluka Resources aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Iluka Resources kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen €0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-broker Beleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggen Bij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelen Ontvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopen Zonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Iluka Resources?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Iluka Resources. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Iluka Resources?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Iluka Resources? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Iluka Resources is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Iluka Resources.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Iluka

Sterke punten:

 • Marktleider: Iluka Resources is een van de grootste producenten van zware mineralen, zoals zirkonium en titaniumoxide, en is wereldwijd marktleider in deze sector.
 • Efficiënte productieprocessen: Het bedrijf heeft geavanceerde technologieën ontwikkeld voor de productie van mineralen, waardoor het efficiënter en kostenbesparend werkt.
 • Goede financiële positie: Het bedrijf heeft een solide financiële positie met weinig schulden en een goede kasstroom, wat het mogelijk maakt om te investeren in groei en het uitkeren van dividend.
 • Diversificatie: Iluka heeft een gevarieerd productportfolio en is actief in verschillende markten, waardoor het bedrijf minder afhankelijk is van één specifieke markt of product.

Zwakke punten:

 • Cyclische markt: De markt voor mineralen is cyclisch en afhankelijk van de conjunctuur, wat kan leiden tot volatiele inkomsten en winsten voor het bedrijf.
 • Gevoelig voor prijsschommelingen: Iluka is gevoelig voor prijsschommelingen van mineralen, waardoor de winstgevendheid kan worden beïnvloed.
 • Risico’s bij exploratie: Het bedrijf is afhankelijk van de ontdekking van nieuwe mineralenvoorraden, wat risico’s met zich meebrengt bij exploratie en ontwikkeling.

aandeel iluka kopen

Wel of niet aandelen Iluka kopen?

Als je overweegt om te beleggen in aandelen van Iluka, dan vraag je je wellicht af of het een verstandige keuze is. Iluka is een Australisch mijnbouwbedrijf dat zich richt op de productie van mineralen zoals zirkoon, titaniumdioxide en rutiel.

Op basis van de huidige markttrends en prestaties van het bedrijf lijkt Iluka een aantrekkelijke optie te zijn voor beleggers die op zoek zijn naar een duurzame en winstgevende investering. Het bedrijf heeft in de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt, mede dankzij de stijgende vraag naar mineralen in de industrie.

Hoewel Iluka een goede keuze kan zijn voor beleggers die op zoek zijn naar groeimogelijkheden, moet je je altijd bewust zijn van de risico’s die gepaard gaan met beleggen in individuele aandelen. Het is belangrijk om je eigen onderzoek te doen naar het bedrijf, de industrie en de markttrends voordat je een beslissing neemt.

Als je geïnteresseerd bent in het kopen van aandelen van Iluka, is het raadzaam om advies in te winnen van een professionele beleggingsadviseur voordat je besluit om te investeren. Zo kun je er zeker van zijn dat je een weloverwogen beslissing neemt die past bij jouw persoonlijke financiële doelen en risicoprofiel.

Kortom, het kopen van aandelen van Iluka kan een verstandige investering zijn, maar het is belangrijk om de risico’s en mogelijke uitdagingen te begrijpen voordat je besluit om te investeren.