Aandelen IMI kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in IMI aandelen? Op deze pagina kan je direct IMI aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in IMI. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel IMI raadplegen. IMI is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool IMI-L.

Waar kan je IMI aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel IMI kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel IMI?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel IMI. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in IMI?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van IMI? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in IMI is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in IMI.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse IMI

Sterke punten

  • Goed management: IMI heeft een ervaren managementteam dat zich richt op het leveren van waarde voor aandeelhouders.
  • Diversificatie: IMI heeft een breed scala aan producten en diensten, waardoor het minder gevoelig is voor veranderingen in de markt.
  • Wereldwijde aanwezigheid: IMI heeft een wereldwijde aanwezigheid en is goed gepositioneerd om te profiteren van groei in opkomende markten.

Zwakke punten

  • Cyclusgevoeligheid: IMI is sterk afhankelijk van de cyclus van de industriële sector, wat kan leiden tot volatiliteit in de resultaten.
  • Concurrentie: IMI opereert in een competitieve markt met veel spelers, wat kan leiden tot prijsdruk en lagere marges.
  • Valutarisico: IMI heeft blootstelling aan valutarisico vanwege de internationale activiteiten, wat kan leiden tot wisselkoersverliezen.

Over IMI

IMI was aanvankelijk bekend als Imperial Industries. IMI is een Brits engineeringsbedrijf dat het hoofdkwartier heeft in Birmingham in Engeland. De aandelen worden als IMI verhandeld op de London Stock Exchange. IMI is een Fortune 250 bedrijf. Georg Kynock richtte het bedrijf op. IMI werd in 1862 al opgericht en de meest bekende dochter is Norgren Limited.

Kynock startte in 1862 een slagwerkfabriek in Witton West Midlands. Hij breidde de werkzaamheden al snel uit met fietsonderdelen en non-ferro materialen. Heden ten dage is IMI een grootheid wat betreft de kennis van de metallurgie.

aandeel imi kopen

Wel of niet aandelen IMI kopen?

Je hebt waarschijnlijk gehoord van IMI, een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van industriële kleppen en andere technologieën. Maar is het de moeite waard om te investeren in hun aandelen?

Laten we eens kijken naar de voordelen. IMI heeft een ervaren managementteam dat zich richt op waardecreatie voor aandeelhouders. Daarnaast heeft het bedrijf een brede productportfolio en een wereldwijde aanwezigheid, wat betekent dat het minder gevoelig is voor veranderingen in de markt en goed gepositioneerd is om te profiteren van groei in opkomende markten.

Maar er zijn ook nadelen om rekening mee te houden. IMI is sterk afhankelijk van de cyclus van de industriële sector, wat kan leiden tot volatiliteit in de resultaten. Bovendien opereert IMI in een competitieve markt met veel spelers, wat kan leiden tot prijsdruk en lagere marges.

Dus, wat is de conclusie? Hoewel IMI zeker voordelen heeft, zijn er ook risico’s verbonden aan het investeren in het bedrijf. Als je besluit om te investeren, is het belangrijk om het bedrijf en de markt zorgvuldig te blijven volgen en de risico’s in de gaten te houden.