Aandelen IMI kopen

Wil je beleggen in IMI aandelen? Op deze pagina kan je direct IMI aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in IMI. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel IMI raadplegen. IMI is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool IMI-L.

Actuele koers van het aandeel IMI

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel IMI. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in IMI?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van IMI? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je IMI aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel IMI kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€4 + 0,05% per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum

Over IMI

IMI was aanvankelijk bekend als Imperial Industries. IMI is een Brits engineeringsbedrijf dat het hoofdkwartier heeft in Birmingham in Engeland. De aandelen worden als IMI verhandeld op de London Stock Exchange. IMI is een Fortune 250 bedrijf. Georg Kynock richtte het bedrijf op. IMI werd in 1862 al opgericht en de meest bekende dochter is Norgren Limited.

Kynock startte in 1862 een slagwerkfabriek in Witton West Midlands. Hij breidde de werkzaamheden al snel uit met fietsonderdelen en non-ferro materialen. Heden ten dage is IMI een grootheid wat betreft de kennis van de metallurgie.