Aandelen Impala Platinum Holdings kopen

Wil je beleggen in Impala Platinum Holdings aandelen? Op deze pagina kan je direct Impala Platinum Holdings aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Impala Platinum Holdings. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Impala Platinum Holdings raadplegen. Impala Platinum Holdings is een aandeel uit Zuid-Afrika. Het aandeel wordt verhandeld in ZAR aan de JSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool IMP.JO.

Waar kan je Impala Platinum Holdings aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Impala Platinum Holdings kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€5 per transactieAanmelden

Wat is de actuele koers van het aandeel Impala Platinum Holdings?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Impala Platinum Holdings. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Impala Platinum Holdings?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Impala Platinum Holdings? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Impala Platinum Holdings is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Impala Platinum Holdings.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Impala Platinum Holdings

Impala Platinum Holdings is de naam van de bekende Zuid Afrikaanse houdstermaatschappij die eigenaar is van verschillende bedrijven, bedrijven die mijnen exploiteren die platina en metalen uit de platinagroep produceren, net zoals nikkel, koper en kobalt.
De aandelen van de Impala Platinum Holdings worden op de Johannesburg Stock Exchange verhandeld onder de aanduiding IMP. De onderneming werd opgericht in 1966. Bekende dochtermaatschappijen zijn Mimosa Investment Ltd. De belangrijkste mijn is overigens de Impala mijn. Bovendien heeft het de Two Towers mijn en de Marula mijn in eigendom.