Aandelen Imperial brands kopen

Wil je beleggen in Imperial brands aandelen? Op deze pagina kan je direct Imperial brands aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Imperial brands. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Imperial brands raadplegen. Imperial brands is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool IMB-L.

Actuele koers van het aandeel Imperial brands

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Imperial brands. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in Imperial brands?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Imperial brands? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:
  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.
Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je Imperial brands aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Imperial brands kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€4 + 0,05% per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum

Over Imperial Brands

Imperial Brands was tot het jaar 2016 bekend als Imperial Tobacco. De Britse tabaksfabrikant zag in 1901 al het levenslicht en de aandelen worden verhandeld op de London Stock Exchange als IMB. Imperial Brands is ook een FTSE 100 component overigens. Het hoofdkantoor van de onderneming vind je in Bristol in Engeland. Fontern Ventures is een bekende dochteronderneming van Imperial Brands. Het bedrijf geldt na Philip Morris en British American Tobacco en het Japanse Tobacco als vierde producent van tabaksartikelen van de wereld. Het bedrijf is verdeeld in twee divisies: Tobacco & NGP en Distribution.