Aandelen Imperial Oil kopen

Wil je beleggen in Imperial Oil aandelen? Op deze pagina kan je direct Imperial Oil aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Imperial Oil. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Imperial Oil raadplegen. Imperial Oil is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool IMO.

Waar kan je Imperial Oil aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Imperial Oil kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€2 + CAD 0,01 per aandeel
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
CAD 0,02 per aandeel met CAD 5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Imperial Oil?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Imperial Oil. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Imperial Oil?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Imperial Oil? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Imperial Oil is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Imperial Oil.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Over Imperial Oil

Imperial Oil is een Canadese petroleum maatschappij. Het geldt in eigen land als de op een na grootste geïntegreerde oliemaatschappij.  Exxon Mobil heeft bijna 70 procent van de aandelen van deze onderneming in eigendom. De aandelen van Imperial Oil worden als MO verhandeld op de Toronto Stock Exchange. 
De petroleum maatschappij heeft het hoofdkantoor in Calgary en kent een zeer rijke geschiedenis die teruggaat naar 1888 toen het in London in Canada opgericht werd. Moeder is zoals gesteld Exxon Mobil en bekende dochter is Imperial Oil Resources Ventures Limited.