Aandelen Inchcape kopen

Wil je beleggen in Inchcape aandelen? Op deze pagina kan je direct Inchcape aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Inchcape. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Inchcape raadplegen. Inchcape is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool INCH-L.

Waar kan je Inchcape aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Inchcape kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Inchcape?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Inchcape. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Inchcape?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Inchcape? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Inchcape is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Inchcape.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Inchcape

Inchcape is een autodistributeur en detailhandelaar met het hoofdkantoor in Londen. Daarnaast staat het bedrijf in de boeken als een dienstenonderneming. Het bedrijf geldt als een uitloper van de in Calcutta gevestigde MacKinnon MacKenzie Company. Inchcape is ondertussen gevestigd in 32 landen in onder meer Azië, Australië, Afrika, Zuid-Amerika en Europa.
De aandelen van Inchcape worden verhandeld op de beurs in Londen onder de noemer INCH. De onderneming heeft in Nigel Stein de voorzitter. Inchcape Solutions is een bekende dochter en Inchcape is ook een FTSE 250 component geworden.