Aandelen Incyte kopen

Wil je beleggen in Incyte aandelen? Op deze pagina kan je direct Incyte aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Incyte. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Incyte raadplegen. Incyte is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool INCY.

Waar kan je Incyte aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Incyte kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Incyte?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Incyte. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Incyte?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Incyte? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Incyte

Incyte heeft het hoofdkantoor gevestigd in Alopocas in Delaware en staat bekend als een farmaceutisch bedrijf dat in 1991 het levenslicht zag in het Californische Palo Alto.  Het bedrijf ging twee jaar later al naar de beurs en het staat op de Nasdaq genoteerd als NCY.
De hoofdvestiging van Incyte vind je in Wilmington in Delaware en met de Incyte Corp en Incyte Asta heeft het bekende dochterondernemingen. Het bedrijf is een Nasdaq 100 component en eveneens een S&P 500 component. Incyte is bekend als ontwikkelaar van Jakafi, een middel dat werd goedgekeurd door de FDA en van baricitinib een oraal Jak1 en Jak2 remmend medicijn. Dit middel wordt met name gebruikt door reumapatiënten.