Aandelen Inditex kopen

Wil je beleggen in Inditex aandelen? Op deze pagina kan je direct Inditex aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Inditex. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Inditex raadplegen. Inditex is een aandeel uit Spanje. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Bolsa de Madrid. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ITX.E.

Waar kan je Inditex aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Inditex kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,10% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Inditex?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Inditex. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Inditex?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Inditex? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Inditex is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Inditex.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Inditex

Inditex is een bekend Spaans bedrijf dat zich bezighoudt met mode. Hoofdkantoor van de onderneming vind je in Galicië, Coruna. Inditex wordt algemeen gezien als het grootste modeconcern van de wereld als gekeken wordt naar de omzet. De aandelen worden op de Madrileense beurs verhandeld als ITX.
Veruit de bekendste dochteronderneming is Zara, maar ook bekende dochters zijn Bershka, Pull & Bean en Massimo Dutti. Ondertussen bezit Inditex 7400 winkels n 96 verschillende landen. Zara zorgt voor twee-derde van de omzet. De dochter is weer onderverdeeld in onder meer Zara Home, Zara Kids, Zara Kiddy’s en Zara Class.