Aandelen Indra Sistemas kopen

Wil je beleggen in Indra Sistemas aandelen? Op deze pagina kan je direct Indra Sistemas aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Indra Sistemas. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Indra Sistemas raadplegen. Indra Sistemas is een aandeel uit Spanje. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Bolsa de Madrid. Het bedrijf is te vinden onder het symbool IDR.E.

Waar kan je Indra Sistemas aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Indra Sistemas kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,10% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Indra Sistemas?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Indra Sistemas. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Indra Sistemas?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Indra Sistemas? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Indra Sistemas is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Indra Sistemas.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Indra Sistemas

Het Spaanse Indra Sistemas is een bedrijf dat gespecialiseerd is in informatietechnologie en in verdedigingssystemen. Het bedrijf staat genoteerd op de Bolsa de Madrid en is eveneens een onderdeel van de Ibex 35 index. De aandelen worden op de beurs in de Spaanse hoofdstad Madrid verhandeld als IDR.
Indra Sistems is net het hoofdkantoor gevestigd in Alcobendas en werd in 1993 opgericht. De specialist op het gebied van IT-services en IT-consulting geeft de werkzaamheden verdeeld in drie verschillende takken, taken waar het zich écht in onderscheidt: informatietechnologie, simulatie en automatische testapparatuur.