Aandelen Industrivarden kopen

Wil je beleggen in Industrivarden aandelen? Op deze pagina kan je direct Industrivarden aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Industrivarden. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Industrivarden raadplegen. Industrivarden is een aandeel uit Zweden. Het aandeel wordt verhandeld in SEK aan de Stockholm Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool INDUC.ST.

Waar kan je Industrivarden aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Industrivarden kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met SEK 400 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Industrivarden?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Industrivarden. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Industrivarden?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Industrivarden? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Industrivarden is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Industrivarden.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Industrivarden

Industrivarden is opgericht door Handelsbanken en de aandelen van de onderneming worden verhandeld als INDU-A. Industrivarden is opgericht in 1944. Bekende dochterondernemingen van Industrivarden zijn Industrivarden Invest AB en Industrivarden Forvaltning.
Industrivarden houdt zich met name bezig met vermogensbeheer op de lange termijn en is het een actieve eigenaar in tal van zeer bekende Scandinavische bedrijven. Zo bezit het aandelen in bekende bedrijven als Sandvik, Handelsbanken, Ericsson, Skanska, Volvo, Essity, SCA en SSAB. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Stockholm.