Aandelen Informa kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Informa aandelen? Op deze pagina kan je direct Informa aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Informa. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Informa raadplegen. Informa is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool INF-L.

Waar kan je Informa aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Informa kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Informa?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Informa. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Informa?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Informa? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Informa is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Informa.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Informa

Sterke punten

  • Toonaangevend bedrijf: Informa is een toonaangevend bedrijf op het gebied van business intelligence, evenementen en academische uitgeverijen.
  • Groeipotentieel: Informa heeft in de afgelopen jaren gestage groei getoond en heeft een focus op innovatie en digitale transformatie, wat kan leiden tot toekomstige groeimogelijkheden.
  • Wereldwijde aanwezigheid: Informa heeft een wereldwijde aanwezigheid en opereert in meer dan 30 landen.

Zwakke punten

  • Afhankelijkheid van de economie: De prestaties van Informa kunnen worden beïnvloed door economische factoren, zoals recessies en veranderende marktomstandigheden.
  • Concurrentie: Informa concurreert met andere grote spelers in de markt, wat kan leiden tot prijsdruk en veranderende marktdynamiek.
  • Onzekerheid door de COVID-19 pandemie: De huidige COVID-19 pandemie heeft een impact gehad op de prestaties van Informa en de toekomstige economische en politieke situatie blijft onzeker.

Over Informa

Informa is een FTSE 100 component en wordt onder de naam INF verhandeld op de LSE. Het beschikt over liefst 150 kantoren in 43 landen en Informa houdt zich bezig met alles wat met data te maken in de breedste zin van het woord.

Informa is eigenaar van tal van verschillende merken als CRC Press, Fan Expo en Institute for International Research. Nog net zo heel lang geleden nam Informa ook UBM Pento over om zo ook voet aan de grond te krijgen in Noord-Amerika. Ook daar houdt het zich bezig met alles wat met data te maken heeft en geeft het in dat kader advies, biedt het implementatie, onderhoud en beheer en trainingen.

aandeel informa kopen

Wel of niet aandelen Informa kopen?

Als je overweegt om te investeren in aandelen, is het belangrijk om grondig onderzoek te doen naar het bedrijf waarin je wilt investeren. Informa is een bedrijf dat misschien op jouw radar staat, maar is het een goede investering?

Informa is een toonaangevend bedrijf op het gebied van business intelligence, evenementen en academische uitgeverijen. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis van succes en heeft in de afgelopen jaren gestage groei getoond. Het bedrijf heeft een focus op innovatie en digitale transformatie, wat kan leiden tot toekomstige groeimogelijkheden.

Als je wilt investeren in Informa, is het belangrijk om te kijken naar de financiële prestaties van het bedrijf en te overwegen of het op de lange termijn een stabiele investering is. Het is ook belangrijk om rekening te houden met de huidige economische en politieke situatie, die van invloed kan zijn op de prestaties van het bedrijf.

Kortom, het kopen van aandelen van Informa kan een slimme investering zijn, gezien de lange geschiedenis van succes en groeipotentieel van het bedrijf. Het is echter belangrijk om grondig onderzoek te doen en advies in te winnen voordat je een beslissing neemt.