Aandelen Informa kopen

Wil je beleggen in Informa aandelen? Op deze pagina kan je direct Informa aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Informa. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Informa raadplegen. Informa is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool INF-L.

Waar kan je Informa aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Informa kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Informa?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Informa. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Informa?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Informa? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Informa is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Informa.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Informa

Informa is een FTSE 100 component en wordt onder de naam INF verhandeld op de LSE. Het beschikt over liefst 150 kantoren in 43 landen en Informa houdt zich bezig met alles wat met data te maken in de breedste zin van het woord.
Informa is eigenaar van tal van verschillende merken als CRC Press, Fan Expo en Institute for International Research. Nog net zo heel lang geleden nam Informa ook UBM Pento over om zo ook voet aan de grond te krijgen in Noord-Amerika. Ook daar houdt het zich bezig met alles wat met data te maken heeft en geeft het in dat kader advies, biedt het implementatie, onderhoud en beheer en trainingen.