Aandelen Infosys kopen

Wil je beleggen in Infosys aandelen? Op deze pagina kan je direct Infosys aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Infosys. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Infosys raadplegen. Infosys is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool INFY.

Waar kan je Infosys aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Infosys kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Infosys?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Infosys. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Infosys?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Infosys? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Infosys

Infosys is een multinationaal IT bedrijf. Hoofdkantoor is in Bengaluru in India. Infosys geldt als een van de grootste IT-bedrijven die India rijk is. De onderneming biedt liefst aan 200.000 mensen werk. Het grootste deel van de omzet wordt door Infosys gehaald uit Noord Amerika, liefst 60 procent.
Infosys heeft een notering op de Nasdaq en maakt bovendien onderdeel uit van de BSE Sensex aandelenindex. Het bedrijf werd in 1981 geboren. Voor de oprichting diende de oprichter wel een fikse lening aan te gaan. Nadien groeide Infosys echter gestaag door en werd het al diverse keren uitgeroepen tot ‘Beste werkgever in India’. Infosys staat bekend om de uitstekende informaticadiensten en oplossingen.