Aandelen Ingenico kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Ingenico aandelen? Op deze pagina kan je direct Ingenico aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Ingenico. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Ingenico raadplegen. Ingenico is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ING.PA.

Waar kan je Ingenico aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Ingenico kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Ingenico?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Ingenico. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Ingenico?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Ingenico? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Ingenico is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Ingenico.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Ingenico

Ingenico houdt zich onder meer bezig met het aanbieden van technologie die noodzakelijk is bij veilige elektrische transacties. Op Euronext in Parijs worden de aandelen van Ingenico vehandeld met ING als aanduiding. De hoofdzetel van de onderneming vind je in de Franse hoofdstad Parijs
 
Payone, Bambora en Global e Commerce zijn bekende dochterondernemingen. Het bedrijf is opgericht door Jean Jacques Poutrel en Michel Malhoutre.  Vorig jaar sloot Ingenico een partnerschap met Ikea. Voor deze gigant moet Ingenico digitaal betalen voor Ikea India mogelijk maken. En dat gaat ze prima lukken.

aandeel ingenico kopen