Aandelen Ingersoll-Rand kopen

Wil je beleggen in Ingersoll-Rand aandelen? Op deze pagina kan je direct Ingersoll-Rand aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Ingersoll-Rand. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Ingersoll-Rand raadplegen. Ingersoll-Rand is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool IR.

Waar kan je Ingersoll-Rand aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Ingersoll-Rand kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Ingersoll-Rand?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Ingersoll-Rand. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Ingersoll-Rand?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Ingersoll-Rand? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Ingersoll-Rand is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Ingersoll-Rand.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Ingersoll-Rand

Ingerssol Rand is een Iers bedrijf dat dat het best kan worden omschreven als industriële productieonderneming. Het bedrijf is een rechtstreeks uitvloeisel van de fusie tussen Ingersoll-Sergeant Drill Company en Rand Drill Company, als we spreken van het jaar 1905.
Het hoofdkwartier van Ingersoll-Rand is te vinden in de Ierse hoofdstad Dublin. De aandelen worden onder meer als TT verhandeld op de New York Stock Exchange. Simon Ingersoll geldt als het brein achter de oprichting van de onderneming, een onderneming die met Trane, Thermo King en Club Car dochterondernemingen heeft.