Aandelen Ingredion kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Ingredion aandelen? Op deze pagina kan je direct Ingredion aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Ingredion. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Ingredion raadplegen. Ingredion is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool INGR.

Waar kan je Ingredion aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Ingredion kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Ingredion?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Ingredion. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Ingredion?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Ingredion? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Ingredion

Sterke punten Ingredion

 • Wereldwijde aanwezigheid: Ingredion heeft een wereldwijde aanwezigheid en bedient klanten in verschillende regio’s, waardoor het toegang heeft tot diverse markten en groeimogelijkheden.
 • Leidende positie in de industrie: Het bedrijf heeft een leidende positie in de voedingsingrediëntenindustrie en is een vertrouwd merk in de sector.
 • Innovatieve producten: Ingredion biedt innovatieve en functionele voedingsingrediënten die voldoen aan de behoeften van klanten en inspelen op de marktvraag.
 • Focus op duurzaamheid: Het bedrijf heeft een sterke focus op duurzaamheid en werkt aan het ontwikkelen van duurzame en milieuvriendelijke oplossingen in de voedingsindustrie.
 • Langdurige klantrelaties: Ingredion heeft langdurige klantrelaties opgebouwd, gebaseerd op betrouwbaarheid, kwaliteit en technische ondersteuning.

Zwakke punten Ingredion

 • Gevoeligheid voor grondstofprijzen: Ingredion is afhankelijk van de prijzen en beschikbaarheid van landbouwgrondstoffen zoals maïs, tarwe en aardappelen, die onderhevig zijn aan schommelingen op de markt.
 • Concurrentie: De voedingsingrediëntenindustrie is competitief, met veel spelers op de markt die vergelijkbare producten aanbieden. Ingredion moet concurreren om marktaandeel te behouden.
 • Regelgevingsrisico’s: Als voedingsingrediëntenbedrijf moet Ingredion voldoen aan strenge regelgeving met betrekking tot voedselveiligheid, etikettering en andere aspecten, wat extra kosten en compliance-uitdagingen met zich meebrengt.
 • Veranderende consumentenvoorkeuren: Consumentenvoorkeuren en -trends kunnen veranderen, met een grotere nadruk op gezonde voeding en natuurlijke ingrediënten. Ingredion moet zich aanpassen aan deze trends om relevant te blijven.
 • Valutarisico’s: Als een wereldwijd bedrijf is Ingredion blootgesteld aan valutarisico’s als gevolg van wisselkoersschommelingen, wat invloed kan hebben op de omzet en winstgevendheid.

Over Ingredion

Ingredion is gevestigd met het hoofdkantoor in Westchester in de staat Illinois en staat vooral bekend als leverancier van ingredienten. Dat zijn met name zetmeel, gemodificeerd zetmeel en zetmeelsuikers als bijvoorbeeld glucosestroop en fructosestroop.

De aandelen Ingredion worden openbaar verhandeld als IMGR op de New York Stock Exchange. TIC Gums en Ken Concentrates zijn de meer bekende dochters van Ingredion. Ingredion verwerkt mais, tapioca, groente, fruit en aardappelen maar ook ingredienten voor voedingsmiddelen als dranken en ook voor de farmaceutische industrie. Ingredion heeft 44 locaties, het bedient klanten in zestig verschillende markten in ondertussen meer dan veertig landen.

Ingredion

Wel of niet aandelen Ingredion kopen?

Als je geïnteresseerd bent in de voedingsindustrie, ben je mogelijk bekend met Ingredion, een wereldwijd bedrijf dat ingrediënten levert aan de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Maar is het een goed idee om aandelen van Ingredion te kopen? Laten we eens kijken.

Ingredion heeft een sterke reputatie in de sector en levert al lange tijd kwaliteitsingrediënten aan grote voedingsbedrijven. Het bedrijf heeft een breed scala aan producten en profiteert van de groeiende vraag naar gezonde en natuurlijke voeding. Dit kan een positieve invloed hebben op de groeimogelijkheden van het bedrijf.

Natuurlijk zijn er altijd risico’s verbonden aan investeren. De voedingsindustrie kan te maken krijgen met veranderende consumententrends en regelgevingsuitdagingen. Daarnaast kan de concurrentie hevig zijn, met andere grote spelers in de markt.

Als je overweegt om aandelen van Ingredion te kopen, is het belangrijk om grondig onderzoek te doen naar het bedrijf, zijn concurrenten en de marktomstandigheden. Het kan ook verstandig zijn om advies in te winnen bij een financieel adviseur om een weloverwogen beslissing te nemen.

Kortom, het kopen van aandelen Ingredion kan een interessante mogelijkheid zijn gezien het bedrijf’s reputatie en de groeipotentie in de voedingsindustrie. Maar zoals altijd bij investeren, is het belangrijk om de risico’s te begrijpen en een weloverwogen beslissing te nemen op basis van grondig onderzoek.