Aandelen Ingredion kopen

Wil je beleggen in Ingredion aandelen? Op deze pagina kan je direct Ingredion aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Ingredion. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Ingredion raadplegen. Ingredion is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool INGR.

Waar kan je Ingredion aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Ingredion kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Ingredion?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Ingredion. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Ingredion?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Ingredion? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Ingredion

Ingredion is gevestigd met het hoofdkantoor in Westchester in de staat Illinois en staat vooral bekend als leverancier van ingredienten. Dat zijn met name zetmeel, gemodificeerd zetmeel en zetmeelsuikers als bijvoorbeeld glucosestroop en fructosestroop.
De aandelen Ingredion worden openbaar verhandeld als IMGR op de New York Stock Exchange. TIC Gums en Ken Concentrates zijn de meer bekende dochters van Ingredion. Ingredion verwerkt mais, tapioca, groente, fruit en aardappelen maar ook ingredienten voor voedingsmiddelen als dranken en ook voor de farmaceutische industrie. Ingredion heeft 44 locaties, het bedient klanten in zestig verschillende markten in ondertussen meer dan veertig landen.