Aandelen Inogen kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Inogen aandelen? Op deze pagina kan je direct Inogen aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Inogen. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Inogen raadplegen. Inogen is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool INGN.

Waar kan je Inogen aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Inogen kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Inogen?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Inogen. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Inogen?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Inogen? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Inogen

De aandelen van Inogen staan aan de Nasdaq genoteerd als INGN. In Goleta in de staat Californië vind je het hoofdkantoor van het in 2001 opgerichte bedrijf. New Aera is een bekende dochter van het bedrijf dat zich met name toe heeft gelegd op de medische technologie.

Inogen houdt zich echter vooral bezig met de draagbare zuurstofconcentrators die gebruikt worden voor zuurstof therapie voor mensen die te kampen hebben met ademhalingsaandoeningen. Ook biedt het Inogen One aan. Dit is een draagbaar apparaat dat de lucht rond de patiënt kan concentreren. Zo kan iets meer aanvullende zuurstof geleverd worden.

aandeel inogen kopen