Aandelen Insmed kopen

Wil je beleggen in Insmed aandelen? Op deze pagina kan je direct Insmed aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Insmed. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Insmed raadplegen. Insmed is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel hwordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool INSM.

Waar kan je Insmed aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Insmed kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Insmed?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Insmed. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Insmed?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Insmed? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Insmed

Insmed staat als INSM op de Nasdaq genoteerd en heeft de hoofdzetel in het Amerikaanse Bridgewater in New Jersey. Oprichter van Insmed is Geoffrey Allen, die dat in 1988 deed. Dochteronderneming is Transave Inc en ook Insmed Pharmaceuticals, net als dat geldt voor Celrix Newco.
Insmed is een biofarmaceutisch bedrijf dat zich specifiek richt op de ontwikkeling en het commercialiseren van therapieën voor mensen die lijden aan ernstige en zeer zeldzamen ziektes. Zo biedt het onder meer Arikayce, voor volwassenen met een ernstige aandoening aan de longen. Dit in combinatie met antibacteriële geneesmiddelen. Bovendien is INS 1007 een product van Insmed.