Aandelen Intel kopen

Wil je beleggen in Intel aandelen? Op deze pagina kan je direct Intel aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Intel. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Intel raadplegen. Intel is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool INTC.

Waar kan je Intel aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Intel kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Intel?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Intel. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Intel?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Intel? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Intel

Intel is een bekend Amerikaans bedrijf dat is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van onder andere chips, moederborden en software. Intel geniet echter vooral bekendheid vanwege de microprocessoren, die je in zo goed als alle personal computers aantreft. Daarnaast maakt het meer componenten van computers en voor netwerken.  Op de Nasdaq wordt een aandeel Intel verhandeld onder de naam INTL.
Intel is opgericht in 1968 in Mountain View in California.  Het hoofdkwartier van de onderneming vind je in Santa Clara. Gordon Moore en Robert Noyce zijn de oprichters van de zeer succesvolle onderneming.