Aandelen Intelsat kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Intelsat aandelen? Op deze pagina kan je direct Intelsat aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Intelsat. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Intelsat raadplegen. Intelsat is een aandeel uit Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool I.

Waar kan je Intelsat aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Intelsat kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Intelsat?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Intelsat. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Intelsat?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Intelsat? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Intelsat is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Intelsat.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Intelsat

Intelsat is een aanbieder van communicatie satellietdiensten. De onderneming werd gesticht met de naam International Telecommunicatie Satelliet Organisatie en was tot het jaar 2001 een internationaal consortium dat meer communicatiesatellieten en ook interne omroepdiensten leverde.

Hoewel het de goede kant op leek te gaan met de onderneming na wat povere jaren, werd onlangs surseance van betaling aangevraagd. De schuldenlast van de onderneming ligt rond de 15 miljard dollar.

aandeel intelsat kopen