Aandelen InterActive kopen

Wil je beleggen in InterActive aandelen? Op deze pagina kan je direct InterActive aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in InterActive. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel InterActive raadplegen. InterActive is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool IAC.

Waar kan je InterActive aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel InterActive kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel InterActive?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel InterActive. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in InterActive?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van InterActive? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over InterActive

InterActive is een broker, gevestigd in de staat Connecticut. Het bedrijf heeft een Nasdaq notering en werd in 1977 opgericht door Thomas Peterffy. Tot het jaar 2001 was InterActive vooral bekend als Timber Hill.
Bekende dochteronderneming van InterActive is Future Trade Technologies, terwijl InterActive Brokers Group als de moedermaatschappij geldt. Ondertussen is het uitgegroeid tot hét handelsaccount voor bedrijven. Het is met name specialist in het uitvoeren en clearen van transacties in effecten en futures, net als in obligaties en onderlinge fondsen. Ook bewaart en onderhoud het daarnaast rekeningen voor hedge- en beleggingsfondsen.