Aandelen Intercontinental Exchange kopen

Wil je beleggen in Intercontinentalexchange aandelen? Op deze pagina kan je direct Intercontinentalexchange aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Intercontinentalexchange. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Intercontinentalexchange raadplegen. Intercontinentalexchange is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ICE.

Waar kan je Intercontinentalexchange aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Intercontinentalexchange kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Intercontinentalexchange?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Intercontinentalexchange. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Intercontinentalexchange?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Intercontinentalexchange? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Intercontinental Exchange

Intercontinental Exchange heeft beurzen in eigendom voor met name de financiële grondstofmarkten. Deze beurzen staan bekend als gereglementeerde beurzen. Daarnaast exploiteert Intercontinental Exchange ook verschillende marktplaatsen.
Op de New York Stock Exchange worden de aandelen van Intercontinental Exchange openbaar verhandeld als ICE. Het is daarnaast een S&P 500 component en bekende dochteronderneming is de New York Stock Exchange. Intercontinental Exchange omvat onder meer de ICE-futuresbeurzen in zowel Amerika, Canada als in Europa en omvat eveneens de LIFFE-futuresbeurzen in Europa, de New York Stock Exchange en aandelenbeurzen, net als OTC-energie, krediet- en aandelenmarkten.