Aandelen InterContinental Hotels kopen

Wil je beleggen in InterContinental Hotels aandelen? Op deze pagina kan je direct InterContinental Hotels aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in InterContinental Hotels. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel InterContinental Hotels raadplegen. InterContinental Hotels is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool IHG-L.

Actuele koers van het aandeel InterContinental Hotels

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel InterContinental Hotels. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in InterContinental Hotels?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van InterContinental Hotels? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:
  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.
Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je InterContinental Hotels aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel InterContinental Hotels kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€4 + 0,05% per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum

Over InterContinental Hotels

Inter Continental Hotels is een zeer bekende multinational die als moedermaatschappij opereert voor diverse hotelketens. Gemeten naar het aantal kamers is Inter Continental Hotels verreweg de grootste hotelonderneming ter wereld. Het hoofdkantoor van de onderneming is gevestigd in het Engelse Bristol. De aandelen van Inter Continental Hotels worden als IHG verhandeld op de London Stock Exchange. Dochters van de onderneming zijn onder meer Holiday Inn en Hotel Indigo. Inter Continental Hotels beheert hotels via franchisers, hotels die vaak in het bezit zijn van vastgoedondernemingen en ook zeker privépersonen.