Aandelen InterContinental Hotels kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in InterContinental Hotels aandelen? Op deze pagina kan je direct InterContinental Hotels aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in InterContinental Hotels. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel InterContinental Hotels raadplegen. InterContinental Hotels is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool IHG-L.

Waar kan je InterContinental Hotels aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel InterContinental Hotels kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel InterContinental Hotels?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel InterContinental Hotels. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in InterContinental Hotels?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van InterContinental Hotels? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in InterContinental Hotels is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in InterContinental Hotels.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse InterContinental Hotels

Sterke punten:

  • Wereldwijde aanwezigheid: InterContinental Hotels is een van ’s werelds grootste hotelketens met vestigingen over de hele wereld.
  • Stabiele inkomsten: Het bedrijf heeft een stabiele inkomstenstroom vanwege de bekende merken die het bezit, zoals Holiday Inn, Crowne Plaza en InterContinental.
  • Groot marktaandeel: InterContinental Hotels heeft een groot marktaandeel in de hotelindustrie en blijft uitbreiden.

Zwakke punten:

  • Afhankelijkheid van de reisbranche: De prestaties van InterContinental Hotels zijn sterk afhankelijk van de reisbranche. Fluctuaties in de reisbranche kunnen een negatieve invloed hebben op de inkomsten van het bedrijf.
  • Toenemende concurrentie: De hotelindustrie is zeer concurrerend, met steeds meer spelers die de markt betreden. Dit kan een uitdaging zijn voor InterContinental Hotels om zijn marktaandeel te behouden.
  • Risico’s van een wereldwijde aanwezigheid: InterContinental Hotels heeft vestigingen over de hele wereld, wat risico’s met zich meebrengt op het gebied van politieke en economische onrust in sommige regio’s.

Over InterContinental Hotels

Inter Continental Hotels is een zeer bekende multinational die als moedermaatschappij opereert voor diverse hotelketens. Gemeten naar het aantal kamers is Inter Continental Hotels verreweg de grootste hotelonderneming ter wereld. Het hoofdkantoor van de onderneming is gevestigd in het Engelse Bristol.

De aandelen van Inter Continental Hotels worden als IHG verhandeld op de London Stock Exchange. Dochters van de onderneming zijn onder meer Holiday Inn en Hotel Indigo. Inter Continental Hotels beheert hotels via franchisers, hotels die vaak in het bezit zijn van vastgoedondernemingen en ook zeker privépersonen.

aandeel intercontinetal hotel kopen

Wel of niet aandelen InterContinental Hotels kopen?

Als je overweegt om aandelen te kopen, dan kan het de moeite waard zijn om naar InterContinental Hotels te kijken. Het bedrijf is een van ’s werelds grootste hotelketens en heeft een sterke aanwezigheid in de markt.

Een van de sterke punten van InterContinental Hotels is de wereldwijde aanwezigheid. Het bedrijf heeft vestigingen over de hele wereld, waardoor het een breed scala aan klanten kan aantrekken. Daarnaast heeft het bedrijf een aantal bekende merken in handen, zoals Holiday Inn, Crowne Plaza en InterContinental, wat zorgt voor een stabiele inkomstenstroom.

Toch zijn er ook enkele zwakke punten om rekening mee te houden. Zo is het bedrijf sterk afhankelijk van de reisbranche, waardoor fluctuaties in deze sector een negatieve invloed kunnen hebben op de inkomsten. Daarnaast is de hotelindustrie zeer concurrerend, met steeds meer spelers die de markt betreden. Dit kan een uitdaging zijn voor InterContinental Hotels om zijn marktaandeel te behouden.

Al met al lijkt InterContinental Hotels een aantrekkelijke keuze voor beleggers die op zoek zijn naar een solide investering in de hotelindustrie. Echter, het is belangrijk om alle factoren in overweging te nemen voordat je besluit om aandelen te kopen.