Aandelen Intermediate Capital kopen

Wil je beleggen in Intermediate Capital aandelen? Op deze pagina kan je direct Intermediate Capital aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Intermediate Capital. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Intermediate Capital raadplegen. Intermediate Capital is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ICP-L.

Waar kan je Intermediate Capital aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Intermediate Capital kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Intermediate Capital?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Intermediate Capital. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Intermediate Capital?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Intermediate Capital? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Intermediate Capital is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Intermediate Capital.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Intermediate Capital

Intermediate Capital is wat men noemt een alternatieve vermogensbeheerder. Het bedrijf is actief in dertien landen en is een FTSE 100 component. De onderneming richt zich op het verstrekken van kapitaal om die zo te helpen om door te kunnen groeien. Dat doet het overigens via particuliere en openbare markten.
Intermediate biedt strategieën en fondsen voor speciaal de institutionele beleggers. De aandelen van de onderneming worden op de beurs in Londen verhandeld als ICP. Het bedrijf is actief vanaf 1989 en een bekende dochteronderneming is Intermediate Capital Managers Limited.