Aandelen Intermediate Capital kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Intermediate Capital aandelen? Op deze pagina kan je direct Intermediate Capital aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Intermediate Capital. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Intermediate Capital raadplegen. Intermediate Capital is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ICP-L.

Waar kan je Intermediate Capital aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Intermediate Capital kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Intermediate Capital?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Intermediate Capital. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Intermediate Capital?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Intermediate Capital? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Intermediate Capital is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Intermediate Capital.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Intermediate Capital

Intermediate Capital is wat men noemt een alternatieve vermogensbeheerder. Het bedrijf is actief in dertien landen en is een FTSE 100 component. De onderneming richt zich op het verstrekken van kapitaal om die zo te helpen om door te kunnen groeien. Dat doet het overigens via particuliere en openbare markten.

Intermediate biedt strategieën en fondsen voor speciaal de institutionele beleggers. De aandelen van de onderneming worden op de beurs in Londen verhandeld als ICP. Het bedrijf is actief vanaf 1989 en een bekende dochteronderneming is Intermediate Capital Managers Limited.

aandeel intermediate capital group kopen

Wel of niet aandelen Intermediate Capital kopen?

Als je geïnteresseerd bent in het investeren in aandelen, is het wellicht de moeite waard om te kijken naar Intermediate Capital Group (ICG). Maar voordat je besluit om in dit bedrijf te investeren, is het belangrijk om de voordelen en nadelen zorgvuldig af te wegen.

Een van de grootste voordelen van het investeren in aandelen van Intermediate Capital is dat het bedrijf al geruime tijd goed presteert. Het bedrijf heeft een solide financiële basis en heeft de afgelopen jaren goede rendementen behaald. Ook is het bedrijf actief in verschillende sectoren en geografische regio’s, waardoor het een diversificatie van je beleggingsportefeuille kan bieden.

Maar er zijn ook enkele nadelen die je in overweging moet nemen voordat je in aandelen van Intermediate Capital investeert. Ten eerste kan de markt voor investeringen in vermogensbeheer soms onvoorspelbaar zijn, waardoor het moeilijk kan zijn om rendementen op lange termijn te garanderen. Bovendien kan het bedrijf worden beïnvloed door politieke en economische factoren, wat de prestaties van het bedrijf kan beïnvloeden.

Kortom, het investeren in aandelen van Intermediate Capital kan een slimme zet zijn als je op zoek bent naar diversificatie in je beleggingsportefeuille en vertrouwen hebt in het vermogen van het bedrijf om goede rendementen te behalen. Maar zorg ervoor dat je de risico’s zorgvuldig afweegt en een weloverwogen beslissing maakt voordat je investeert.